NMv-event: Samen Werken aan Oplossingen

‘Samen Werken aan Oplossingen’

Op woensdag 17 oktober 2018 organiseert de NMv (Nederlandse Mediatorsvereniging) een event als onderdeel van de landelijke Week van de Mediation. Het thema van het symposium is ‘Samen Werken aan Oplossingen’.

Het NIP wordt vertegenwoordigd in de dialoogsessies (ronde tafel gesprekken). Mary Kaminski (bestuurslid sectie Mediation) leidt een dialoogtafel met als thema ‘De psycholoog als mediation versus psychologische kennis in mediation’.

Bij ieder conflict spelen (vaak negatieve) emoties en gevoelens een rol. Te denken valt aan rouwen, vergeving, boosheid, teleurstelling, rancune… Maar wanneer weet je dat het begeleiden van het emotionele proces je pet te boven groeit? Wat zijn de signalen, wat moet je ermee? Wat gebeurt er bij jou als persoon? Wanneer schakel je hulp in? Hoe doe je dat? Wat zijn de verschillende vormen van collegiale samenwerking?

In de ronde tafel dialoog proberen wij in te gaan op de dilemma’s en overwegingen ten aanzien van het psychologisch proces bij cliënten.

 

Mary Kaminski

Mary Kaminski is familie mediator en opgeleid als mediator in strafzaken. Zij verricht ook mediations in werkgerelateerde conflicten waarbij psychologie als een belangrijk element wordt aangegeven bij aanvang. Zij is bestuurslid van de sectie Mediation. Haar praktijk heeft meer dan 300 mediations verricht voornamelijk in familie kwesties. Verdere informatie over haar professionele achtergrond is te vinden op LinkedIn en op marykaminski.nl.

 

Organisatie: Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv)
Locatie: Leerhotel Het Klooster - Amersfoort