NIP-Up borrel!

De NIP-Up borrel met hapje en drankje is een laagdrempelig en informeel moment voor NIP-leden om elkaar te ontmoeten, om het NIP beter te leren kennen, vakinhoudelijke ervaringen uit te wisselen, en meer!

Zoals jullie van ons gewend zijn koppelen we de borrel altijd aan een onderwerp gerelateerd aan de tijd van het jaar. We houden het luchtig met ruimte voor eigen inbreng.

Uiteraard houden we het kort zodat er voldoende tijd overblijft om je psychologie-collegas te leren kennen.

 

Ook sport is psychologie

Sportpsycholoog Mitchel Kevenaar komt op donderdag 6 juni vertellen hoe hij sporters helpt te presteren op de momenten dat het erom gaat.

“Bij teleurstellende sportprestaties wordt het al snel op het mentale gegooid: ‘bezweken onder de druk’, ‘gebrek aan motivatie’ of ‘niet scherp aan de wedstrijd begonnen.’

Het is nog geen gemeengoed voor sportverenigingen om concreet aan de slag te gaan met deze psychologische aspecten, maar het gebeurt wel steeds vaker.

Tijdens de NIP-Up vertel ik meer over mijn werk als sportpsycholoog… en misschien kunnen we meteen wat technieken toepassen?”

Arbeid- en Organisatiepsycholoog NIP Mitchel Kevenaar kwam als fanatieke jonge golfer in aanraking met de sportpsychologie. Inmiddels is hij voorzitter van de Vereniging voor SportPsychologie (VSPN) in Nederland.

 

Kortom, kom Up-borrelen, we hebben een heerlijk drankje voor je klaar staan.

Ja, leuk! Ik ben erbij en meld mij aan.

Praktisch
Wanneer: Donderdag 6 juni 2019
Tijd: vanaf 16.30 uur. Kom gerust later binnen.
Waar: Huis van de Psychologie, NIP-kantoor, Utrecht

Organisatie: NIP
Locatie: HNK gebouw, NIP - 2e verdieping, , Arthur v Schendelstraat 650, Utrecht