NIP Revalidatiecongres 'Voorbij de lockdown - de psycholoog aan zet'

Tweedaags NIP Revalidatiecongres 2021

 

Op 26 en 27 november organiseert de NIP sectie Revalidatie haar 2-jaarlijkse congres. Deze keer hebben revalidatie psychologen uit de regio Limburg een mooi en actueel programma samengesteld. Meld je aan, en ontmoet elkaar in Limburg!

Programma
Zie hier het volledige programma:

Datum
Vrijdag 26 november 09:00 – 17:30 (+ optioneel avondprogramma)
Zaterdag 27 november 09:00 – 12:30

Locatie
Theaterhotel De Oranjerie, Roermond https://www.theaterhotelroermond.nl/

Accreditatie wordt aangevraagd

 

 

We hebben een beperkt aantal hotelkamers in optie gereserveerd bij het theaterhotel de Oranjerie. De kosten voor een overnachting op 26 november bedragen 139 euro inclusief ontbijt. Wil je hiervan op eigen kosten gebruik maken, dan kun je contact opnemen met bijeenkomstennip@psynip.nl.

Ook een diner op de vrijdag behoort tot de mogelijkheden. De kosten hiervoor zijn 37,60 incl. drank. Zie voor meer info bij het aanmeldformulier. LET OP! Bij de aanmeldingen zit hiervoor een aparte aanmeldknop “met diner”.

 

 

 

 

Deze bijeenkomst vindt plaats volgens de dan geldende maatregelen vanuit de overheid met betrekking tot COVID-19. Het kan zijn dat er alleen met de corona app toegang tot de bijeenkomst mogelijk is. Dit is afhankelijk van de dan geldende regels. Mocht de bijeenkomst niet door kunnen gaan in deze vorm ivm aanscherping van deze maatregelen dan zullen we de bijeenkomst annuleren met restitutie van de entreeprijs, verplaatsen met de mogelijkheid tot restitutie wanneer de nieuwe datum voor jou niet passend is of omvormen naar een online bijeenkomst. In dat laatste geval zal er deels restitutie plaatsvinden indien mogelijk.

 

 

Organisatie: sectie Revalidatie NIP
Locatie: Limburg