Congres: Iedere patiënt is anders

Het congres ‘Iedere patiënt is anders’ biedt zorgprofessionals de nieuwste inzichten over sensitiviteit in de zorg in Nederland op het gebied van sekse, gender en seksuele oriëntatie. We gaan in gesprek over hoe inclusieve zorg kan leiden tot gelijke kansen op gezondheid voor iedereen en wat dit betekent voor uw dagelijkse praktijk. Bent u erbij?

 

Voor wie?

Het congres is speciaal ontwikkeld voor zorgprofessionals werkzaam in de eerstelijnszorg (o.a. huisartsen, praktijkondersteuners somatiek en ggz en eerstelijns psychologen) en jeugdprofessionals. Ook professionals uit andere domeinen betrokken bij de gezondheidszorg zijn van harte welkom.

 

Het programma

Tijdens het congres worden de laatste resultaten en inzichten uit onderzoek gepresenteerd en nodigen we u van harte uit om vanuit uw expertise met ons in gesprek te gaan over een patiëntgerichte aanpak.

Als u zich inschrijft ontvangt u vanzelf updates over het programma.

 

Praktisch
  • datum en tijd: 11 april 2019, 12.00 – 17.30 uur (incl. lunch en borrel)
  • Accreditatie: voor deze bijeenkomst wordt o.a. accreditatie aangevraagd voor Eerstelijnspsychologie NIP, Jeugd- en gezinsprofessionals (SKJ) en Landelijke Vereniging Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (LV POH-GGZ)
  • Kosten:deelname is gratis

 

Meer informatie en aanmelden

 

Ja, ik meld me aan!

Organisatie: Alliantie Gezondheidszorg op Maat
Locatie: Amsterdome, Amsterdam