NIP Carrière Event voor GZ-psychologen

Meld je voor 24 augustus aan en win 250 euro ter besteding aan een opleiding/cursus naar keuze!*
 

Als GZ-psycholoog liggen de banen voor het oprapen, maar heb jij een compleet overzicht van alle mogelijkheden? Wil je weten hoe je het beste voor jezelf kan beginnen of zit je met ethische vragen in je rol als regiebehandelaar?

Kom naar het NIP Carrière Event! Volg de workshops, stel je vragen aan collega psychologen in andere werkvelden en maak kennis met opleiders en potentiële werkgevers.

Het Carrière Event is gratis voor NIP-leden. Introducees zijn van harte welkom. Neem je collega’s dus vooral mee en deel de flyer aan ze uit! Lees meer over het programma en de sprekers en bekijk wie er op de informatiemarkt staan.

 

 

 

Het NIP speelt graag een rol in het verbeteren van de arbeidsmarkt en brengt werkgevers, opleiders en psychologen met elkaar in contact. Heb jij vragen over je loopbaan of wil je kennismaken met de verschillende werkvelden? Het NIP brengt vraag en aanbod bij elkaar. Tijdens het Carrière Event is er de mogelijkheid tot het volgen van verschillende workshops en presenteren opleiders en recruiters hun aanbod tijdens de informatiemarkt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met psychologen uit allerlei werkvelden in gesprek te gaan over wat hun werk als GZ-psycholoog precies inhoudt. Ontdek de verschillen!

 

Hoofdsponsors

RINO Groep, RINO Amsterdam, RINO Zuid en Radboud CSW maken dit event mede mogelijk. Als hoofdsponsor leveren zij een bijdrage aan de inhoud van de workshops en lezingen.

Programma

Het NIP wil dat leden elkaar inspireren, motiveren en coachen om de weg naar de gewenste baan te vinden. Spreek met psychologen uit alle werkvelden wat hun werk als GZ-psycholoog inhoudt, bezoek de informatiemarkt, luister naar de lezingen en bezoek een van inspirerende workshops.

 

13.00 uur Ontvangst & registratie
.
13.00 – 14.00 uur Bezoek informatiemarkt, live ethisch spreekuur, droombaancoach Maartje Koppen en ga in gesprek met psychologen uit verschillende  werkvelden (speeddatesessies)
.
14.00 – 14.15 uur Openingslezing:
Beroepsethische vraagstukken van de regiebehandelaar
Door Henk Geertsema
 
14.30 – 15.00 uur Workshopronde 1, met keuze uit workshops:
 • Hoe e-mental health psychotherapie veel effectiever kan maken: Een verhaal door therapeut en patiënt over samenwerking
  Door Tim Wind en een ervaringsdeskundige
 • Tips & Tricks voor het starten van een eigen praktijk
  Door Frits Bosch
 • Hoe haal je alles uit je cao?
  Door Jose Klerks – cao onderhandelaar
 • Begeleiding van masterpsychologen door de regiebehandelaar
  Door Maryke Wolters-Geerdink
 • Samenwerking in het netwerk van zorg/onderwijs
  Door Mia Frumau en Marij Persons

Je hoeft je vooraf niet in te schrijven en kunt binnenlopen bij een workshop naar keuze.

15.00 – 16.00 uur Bezoek informatiemarkt, live ethisch spreekuur, droombaancoach Maartje Koppen en ga in gesprek met psychologen uit verschillende  werkvelden (speeddatesessies)
.
16.00 – 16.30 uur Workshopronde 2, met keuze uit workshops:
 • Interculturele competenties
  Workshopgever wordt nog ingevuld
 • Tips & Tricks voor het starten van een eigen praktijk
  Door Frits Bosch
 • Hoe haal je alles uit je cao?
  Door Jose Klerks – cao onderhandelaar
 • Begeleiding van masterpsychologen door de regiebehandelaar
  Door Maryke Wolters-Geerdink
 • Samenwerking in het netwerk van zorg/onderwijs
  Door Mia Frumau

Je hoeft je vooraf niet in te schrijven en kunt binnenlopen bij een workshop naar keuze.

 

16.30 – 17.00 uur Bezoek informatiemarkt, live ethisch spreekuur, droombaancoach Maartje Koppen en ga in gesprek met psychologen uit verschillende  werkvelden (speeddatesessies)
.
17.00  – 17.15 uur Afsluitingslezing:
‘Werken als GZ-psycholoog in de tijd van nu’
Wat zijn de uitdagingen van millenials, hoe ga je om met social media?
Door Jan Derksen
 .
Tot 18.00 uur Bezoek informatiemarkt, live ethisch spreekuur, droombaancoach Maartje Koppen en ga in gesprek met psychologen uit verschillende  werkvelden (speeddatesessies)

Onder het genot van een hapje en drankje

Lees meer over het programma, de sprekers en de inhoud van de workshops

 

Live beroepsethisch spreekuur

Vragen over beroepsethiek stel je de gehele dag live aan Rosalinde Visser van het beroepsethisch spreekuur van het NIP!

 

In gesprek met droombaancoach Maartje Koppen – Het mag op JOUW manier!

Gedurende de dag zal Maartje Koppen, business coach en opleider van Droombaancoaches, aanwezig zijn om al je droombaanvragen te beantwoorden.  Na jarenlange ervaring als Droombaancoach leidt Maartje nu coaches op in de door haar ontwikkelde Droombaanmethode en begeleidt ze startende ondernemers om moeiteloos en vol vertrouwen te ondernemen. Laat je door Maartje en de door haar opgeleide coaches uitdagen om in mogelijkheden te denken en het op jouw manier te gaan doen. Zie maartjekoppen.nl voor meer info.

 

Speeddatesessies

Tijdens het carrière event heb je de mogelijkheid in gesprek te gaan met GZ-psychologen uit allerlei werkvelden in allerlei verschillende functies. Laat je inspireren door je collega’s en stel hen al je prangende vragen.

Hoe ziet een werkdag van een GZ-psycholoog in een TBS-kliniek eruit? Wat wordt er van een GZ-psycholoog in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg of verslavingszorg verwacht? Is het werken op een spoedafdeling, in een ziekenhuis of in een kliniek als GZ-psycholoog zwaar? Hoe kan je sportpsycholoog of buitenpsycholoog worden? Allerlei vragen waar je tijdens deze sessies antwoord op kan krijgen.

Bekijk hier het overzicht van de deelnemende werkvelden. We zijn druk bezig nog meer collega’s bereid te vinden voor de speeddates, mocht je zelf willen meedoen aan de speeddatesessies of geïnteresseerd zijn in een werkveld wat er nog niet bij staat. Laat het gerust weten via info@doen-congressen.nl  

 

Informatiemarkt

Opleiders en werkgevers presenteren zich tijdens de informatiemarkt. Een greep uit de aanwezigen: Altrecht, Arkin, Dokter Bosman, Fivoor, Het Rughuis, PHI, KING Nascholing, Laurens, Silver Psychologie, en VGCT. De lijst groeit nog steeds, dus houd de pagina met standhouders in de gaten voor de laatste update. Daarin vind je alle informatie over de standhouders en recruiters.

Bent u opleider of werkgever en wilt u ook in contact komen met 100-150 GZ-psychologen? Reserveer een stand tijdens de informatiemarkt. De doelgroep van het Carrière Event zijn GZ-psychologen in alle fasen van hun carrière. Gebruik het event om psychologen te ontmoeten en enthousiast te maken voor uw organisatie of voor uw opleidings- en nascholingsaanbod. Neem voor meer informatie contact op met Astrid den Boer, DOEN congressen en evenementen, info@doen-congressen.nl 

 

Doelgroep

GZ-psychologen en Psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog.

 

Kosten

Dit event is gratis voor NIP-leden.
Introducees zijn van harte welkom. Zij betalen €50 per persoon en kunnen alleen als gast met een NIP-lid meekomen. Neem je collega’s dus vooral mee. Deel de flyer uit aan je collega psychologen of hang hem op het prikbord van je afdeling!

Als je direct lid wordt van het NIP, profiteer je ook van de ledenkorting! Ga naar onze word-lid pagina.

Locatie

Unieplaza, Multatulilaan 12, 4103 NM Culemborg

 

Meld je nu aan!

 

 

 

*We verloten onder degenen die zich voor 24 augustus aanmelden voor dit evenement eenmaal een tegoed van 250 euro, dat besteed mag worden aan elke opleiding/cursus naar keuze. Voorwaarde is dat de factuur voor de opleiding/cursus voor 31 december 2019 bij ons binnen moet zijn. Wij vergoeden dan 250 euro van de ingediende factuur. De winnaar wordt per mail op de hoogte gesteld.

Organisatie: NIP
Locatie: Unieplaza, Multatulilaan 12, 4103 NM Culemborg