A&O Winterschool: Online interactie!

De sectie A&O van het NIP organiseert deze winter de A&O Winterschool, inhoudelijke nascholingsdagen van hoge kwaliteit op post masterniveau. Deze ochtend gaat over ‘Online interactie’ en wordt ingevuld door Matthijs Steeneveld, een ervaren practitioner, werkt als positief organisatiepsycholoog, trainer, adviseur en docent.

In de workshop Online interactie! leer je hoe je een online bijeenkomst interactief, energiek en effectief kunt maken. Of het nu een vergadering of een brainstorm is, een training of discussie: hoe zorg je dat deelnemers actief meedoen? Hoe laat je iedereen bijdragen zonder dat het rommelig of oeverloos wordt? Tijdens deze workshop krijg je een theoretische onderbouwing, maar gaan we vooral ook verschillende werkvormen uitproberen. De focus ligt op de menselijke interactie en hoe je dat kunt stimuleren – het wordt geen technische instructie in bepaalde tools. Na afloop heb je praktische handvatten en tips om mee aan de slag te gaan in.

 

Matthijs Steeneveld

Matthijs Steeneveld is psycholoog NIP en werkt als positief organisatiepsycholoog als trainer, adviseur en docent. In 2020 verscheen zijn boek HYBRIDE, over het faciliteren van interactieve, online/hybride bijeenkomsten. Hij helpt organisaties, teams en individuen om beter en fijner samen te werken, met meer energie en effectiviteit. Daarnaast leidt hij professionals op om te werken met positieve psychologie. Hij is redactielid van het Tijdschrift Positieve Psychologie. Meer op www.msteeneveld.nl/hybride

 

 

 

Programma

9:30 uur            Start programma
12:30 uur          Einde programma

Deze winterschool wordt een interactieve en afwisselende bijeenkomst. Natuurlijk maken we gebruik van break-out rooms en andere technieken die je makkelijk kunt gebruiken voor meer interactie. Er zijn twee pauzes – waarbij we meteen kijken wat nou goed werkt in een online pauze. Er is ook ruimte voor vragen en we sluiten af met jullie concrete plannen.

 

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd voor Arbeid- en Organisatiepsycholoog NIP & Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP voor:
3 PE-punten voor het bijwonen van deze workshop.

 

Kosten

NIP-leden:                                € 75
niet NIP- leden:                        € 150
SPS NIP-lid:                             € 25
startende psycholoog NIP-lid:  € 40

 

Je ontvangt de inloggegevens voor deze online scholing een dag voor de aanvang van de scholing per mail.

 

 

 

Organisatie: sectie A&O
Locatie: Online